BREZPLAČNA SERIJA V PETIH KORAKIH:

ZAŽIVI ZDRAVO IN VITALNO PO 40. LETU

Vabim te, da se prijaviš na brezplačno serijo v petih korakih, v kateri boš prejela nasvete in tehnike, kako nevtralizirati stres in zaživeti v radosti in zadovoljstvu čarobnih srednjih let.
Vsak dan, pet dni zapored, boš ob zjutraj ob 6:00 prejela link za dostop do videov z vajami, ki si jih boš potem lahko pogledala kadarkoli.

Brezplačna mini serija v 5 delih »Zaživi vitalno in zadovoljno po 40. letu« je namenjena ženskam na prehodu v srednja leta. Prejela boš 5 videov, opremljenih z uporabnimi nasveti, in v vsakem videu še vajo, ki ti bo pomagala nevtralizirati stres ter konkretne nasvete, kako si pomagati, kaj upoštevati, kaj spremeniti, da bo čas, ko se v telesu pojavljajo hormonske spremembe, čimbolj radosten, miren, izpolnjen.
Vabim te, da si videe, ki jih boš dobivala vsak dan, ogledaš in skupaj z mano narediš prikazane vaje. Obljubim ti, da se boš počutila boljše, seveda pa je priporočljivo, da posamezne vaje postopoma vpelješ tudi v svojo vsakdanjo rutino. Redno izvajanje posamezne vaje te vodi k zdravemu, vitalnemu in izpolnjenemu obdobju srednjih let.

Serija bo vsebovala naslednje korake:
  • 7 načinov, kako premagati stres uporabni nasveti, kaj upoštevamo v vsakdanjem življenju in tehnika za odpravo negativnega stresa ter za dobro počutje.
  • 5 nasvetov za sprostitev in kako si lahko zmanjšamo pogostost vročinskih oblivov. 
  • Umirimo se z dihanjem, nasveti in tehnike, ki ti lahko pomagajo pri nespečnosti, razdražljivosti … 
  • Podpri in okrepi svoje življenje z jogo - uporabni nasveti, kako si lahko z jogijskimi tehnikami pomagamo k vitalnemu in zadovoljnemu življenju. 
  • 5 načinov, kako postati zadovoljna ženska v srednjih letih, kako lahko uravnovesimo svoje življenje v srednjih letih, se sprejmemo in si povečamo samozaupanje. Pri tem si pomagamo z učinkovito vajo čuječnosti, ki je sestavni del 5. videa.

Vpiši svoje e-naslov in ime ter takoj preveri elektronsko pošto, da potrdiš, da se strinjaš s prijavo na moja obvestila (pošta pride z naslova zdenkakavcic@gmail.com. Če si na gmailu, lahko preveriš tudi pod zavihkom Promocije).

Takoj po potrditvi boš že prejela dostop do prvega dela 5-delne serije.

 
Zdenka Kavčič, izkušena učiteljica joge z mednarodno licenco, znanjem nevrolingvističnega programiranja (NLP praktik), moderatorka in svetovalka za zdrav življenjski slog. Zdenka vodi tečaje joge v živo in prek spleta za skupine, posameznike ter podjetja. Razvila je spletni program, namenjen ženskam. Vodi različne delavnice za osebno rast, večmesečne programe za ženske, aktivne vikend oddihe. Ves čas se izobražuje,  poglablja in raziskuje gibanje in čutenje telesa ter različne duhovne prakse. 
Zdenka je profesorica športne vzgoje s 25-letno prakso v šolstvu. Ima veliko strokovnega znanja s področja športnih dejavnosti, zdravja in odnosov v skupinah.