Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji uporabe spletne strani  www.jogazzdenko.com ter naročila storitev upravlja Zdenka Kavčič, s.p. (Aktivni z Zdenko), Krivoglavice 2a , 8332 Gradac (v nadaljevanju »ponudnik«). Z uporabo spletne strani sprejema obiskovalec, uporabnik oz. kupec (v nadaljevanju uporabnik) te splošne pogoje in potrjuje, da je z njimi seznanjen ter se z njimi strinja.

Podatki o podjetju
Aktivni z Zdenko, Zdenka Kavčič s.p.
Krivoglavice 2a, 8332 Gradac
Davčna številka: 95694145 
Matična: 898751300
 
Telefonska številka: 031 643 029
TRR: SI56 029940263935019.
 
Spletna stran www.jogazzdenko.com je javna spletna stran, preko katere je možen nakup in dostop do posameznih spletnih izobraževalnih programov iz področja zdravega načina življenje, joge ter druge storitve, opredeljene na spletni strani.
Ponudnik se bo z vzdrževanjem in oblikovanjem teh spletnih strani trudil zagotavljati točnost, pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar ne zagotavlja in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost kot tudi ne za škodo, povzročeno z uporabo teh spletnih strani oziroma njenih vsebin. Dopuščena je možnost tipkarskih napak. Fotografije na spletni strani so lahko simbolične.
Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Ponudnik si pridružuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) ter brez predhodnega opozorila in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.
Uporabnik oz. kupec s strinjanjem s splošnimi pogoji potrjuje, da je starejši od 18 let.

Avtorske pravice
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletni strani www.jogazzdenko.com za svojo osebno uporabo. Vse vsebine (pisne, slikovne, avdio in video), ki so objavljene na spletnih straneh ponudnika, razen vsebin, ki jih vnesejo uporabniki sami, so zaščiteno avtorsko delo ponudnika ali njegovih pogodbenih partnerjev skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela brez izrecnega pisnega obvestila ponudniku in njegovega pisnega soglasja.

Cene
Vse cene v cenikih oziroma na spletnih straneh so v evrih (€), ne vsebujejo davka na dodano vrednost (DDV) – podjetje Aktivni z Zdenko (Izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje na področju športa in rekreacije) Zdenka Kavčič, s.p. ni davčni zavezanec. Veljajo cene in ostali pogoji (npr. popusti) v trenutku potrditve naročila. Cene se lahko spremenijo brez predhodne napovedi.
Ponudnik je upravičen spreminjati določila teh splošnih pogojev brez predhodnega obvestila uporabnikom, vključno s spremembami cen posameznih storitev, pri čemer se za datum spremembe šteje objava na spletni strani.
V primeru spremembe cenikov, spremenjene cene veljajo z dnem objave. Akcijske ponudbe veljajo do preklica.

Načini plačila, postopek nakupa, izdaja računov in dostop do kupljenih produktov in storitev
Izdajatelj računov, ki se navezujejo na nakup produktov in storitev preko spletne strani www.jogazzdenko.com je podjetje Aktivni z Zdenko, Zdenka Kavčič, s.p., Krivoglavice 2a, 8332 Gradac.

Načini plačila:
  • plačilo z nakazilom na TRR (plačilo po predračunu)
  • gotovinsko plačilo
Po prijavi v program z nakupom izdelka/storitve boste na elektronski naslov prejeli vse informacije o naročilu ter morebitne informacije, ki jih potrebujete za izvedbo plačila.
Zaradi narave ponudnikovih storitev (spletni izobraževalni programi, spletna predavanja in seminarji …), dobi uporabnik dostop do naročenih vsebin po dejansko opravljenem plačilu za naročene storitve.
Vsa nakazila v primeru izbire plačila ‘Plačilo z nakazilom na TRR’ morajo biti izvedena na račun podjetja Aktivni z Zdenko, Zdenka Kavčič s.p., Krivoglavice 2a, 8332 Gradac in sicer na TRR, odprt pri banki NLB, s številko: SI56 029940263935019.
 Prodajna pogodba se sklene med kupcem in ponudnikom. Pogodba je sklenjena v trenutku, ko kupec izvede plačilo.
Račun za izvedeno plačilo boste prejeli najkasneje v 8. dneh po prejetem plačilu na naveden elektronski naslov.
Računov ne pošiljamo po pošti v papirnati obliki, razen če to izrecno želite in zahtevate (v tem primeru to sporočite na email naslov zdenkakavcic@gmail.com).
Kupec soglaša, da mu lahko ponudnik izda račun tudi samo v elektronski obliki in mu ga pošlje po e-pošti oziroma s sredstvi elektronske komunikacije. V primeru, ko kupec želi oziroma zahteva izdajo računa/-ov v papirnati obliki (npr. če izgubi račun in želi njegovo ponovno izdajo v papirnati obliki ipd.), ima ponudnik pravico kupcu zaračunati administrativne stroške izdaje računa.

Odstop od pogodbe in vračila
Kupci spletnih programov lahko v roku 7 dni od nakupa zahtevajo vračilo kupnine na email naslov zdenkakavcic@gmail.com.
Ob zahtevku mora kupec sporočiti podatke o transakcijskem računu, kamor želi prejeti kupnino. Po vračilu kupnine jim je odvzet dostop do programa in ostalih vsebin. Vračilo kupnine bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema zahtevka za vračilo.

Politika zaupnosti in varstvo osebnih podatkov
Ponudnik je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezano k varovanju osebnih podatkov udeležencev oz. uporabnikov spletne strani www.jogazzdenko.com.
Ponudnik se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani. Ponudnik spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani, zato bo storilo vse potrebno, da jih zašiti pred kakršnimikoli kršitvami ali zlorabami.
Z registracijo na spletno stran uporabnik jamči za točnost navedenih podatkov in zagotavlja, da bo s svojim uporabniškim imenom in geslom do spletne strani dostopal le on oziroma pooblaščena oseba. Hkrati soglaša, da Ponudnik obdeluje podatke za namene poslovnih evidenc, oglaševanja in prilagajanja vsebin uporabniku v skladu s Politiko zasebnosti.

SOGLASJE
Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi obrazca, obdelujemo z vašim jasnim in nedvoumnim soglasjem, ki temelji na členu 6 (1), (a) Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR).
Soglasje za obdelavo osebnih podatkov podate s tem, ko na spletni strani www.jogazzdenko.com  ob naročilu programa obkljukate, da se strinjate s Politiko varovanja podatkov. Svoje soglasje lahko kadarkoli umaknete s sporočilom na naslov: zdenkakavcic@gmail.com. Morebiten umik soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave vaših osebnih podatkov v času, preden je bil umik podan.
 
Spori in pristojno sodišče
Uporabnik in ponudnik se bosta trudila spore reševati sporazumno, v medsebojno obojestransko korist in v skladu z najboljšo prakso poslovanja. Če sporazum ne bo mogoč, bo o sporih odločalo stvarno pristojno sodišče po vsakokratnem sedežu ponudnika.

Odveza odgovornosti
Vsa vsebina strani www.jogazzdenko.com in podstrani (besedila, fotografije, avdio, video vsebine in drugo) je izključno informativne narave. Vse programe, svetovanja, delavnice in nasvete, ki jih ponudnik deli na svoji spletni strani in organizira na spletu ali v živo, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč. Če imate resna bolezenska stanja, bolečine, kakršnekoli težave z zdravjem se pred prakticiranjem programov posvetujete z ustreznim zdravstvenim delavcem.
Uporabniki strani prevzemajo vsa tveganja, ki se lahko pojavijo v povezavi z uporabo strani in izobraževalnih programov, vključno s tveganji, povezanimi s spremembo načina prehranjevanja in življenjskega sloga ter vadb prek spleta.
Aktivni z Zdenko, Zdenka Kavčič s.p. uporabniki strani odvezujejo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi lahko nastala v povezavi z uporabo spletne strani in izobraževalnih programov. Vse programe, nasvete in druge vsebine, ki jih ponudnik deli na svoji spletni strani in organizira na spletu ali v živo, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč.
Nobena informacija na tej strani ni nasvet osebnega zdravnika ali specialista, ne nadomešča diagnoze ali ne sugerira terapije.
Uporaba informacij na tej strani je na lastno odgovornost, pri čemer eksplicitno pozivamo, da:
  • se vedno držite navodil osebnega zdravnika ali specialista, še posebej, če imate kakršno koli diagnozo;
  • če uporabljate zdravila na recept, se morate o vsem posvetovati z izbranim zdravnikom ali specialistom.
Ne odlašajte z obiskom pri zdravniku, če sumite na kakršno koli zdravstveno težavo.
Uporaba izobraževalnih programov ali katerihkoli drugih vsebin na spletni strani www.jogazzdenko.com in podstraneh ne zagotavlja rezultatov.

Piškotki
Kaj so piškotki
Piškotki so kratke besedilne datoteke, ki jih spletno mesto pošlje brskalniku (če jih spletno mesto le uporablja). Glavni cilj piškotkov je, da spletni strežnik prepozna računalnik. Piškotki niso nujni vendar lahko bistveno izboljšajo uporabniško izkušnjo. Na spletnem mestu uporabljamo piškotke izključno za analizo obiskanosti spletnega mesta. Upoštevajte, da se z uporabo spletnega mesta strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
 
Vrste piškotkov
Piškotki so, recimo jim vrsta datoteke, ki jih med vašim obiskom spletnega mesta le-ta ustvari in vanje shrani podatke. Tako vam je ob naslednjem obisku zagotovljeno mnogo lažje in hitrejše brskanje po spletnem mestu. Ločimo dve vrsti piškotkov, in sicer:
  • Začasni piškotki, ki so ustvarjeni zgolj začasno in beležijo podatke med vašim brskanjem. Ko zaprete okno vašega brskalnika, se piškotki izbrišejo;
  • Trajni piškotki ostanejo na vašem računalniku ali drugi napravi in so aktivirani vsakokrat, ko obiščete spletno mesto.
 
Joga z Zdenko za zdravo in vitalno življenje.

KONTAKT:

Zdenka Kavčič
Krivoglavice 2 a
8332 Gradac

Aktivni z Zdenko, Zdenka Kavčič, s.p
TRR: SI56 029940263935019 (Nova ljubljanska banka)

📞 031 643 029
📩 zdenkakavcic@gmail.com